Zoeken Menu

Waterspeeltuinen

Een speelhut met één of meerdere glijbanen is een prachtig toestel om van uw zwembad een echte waterspeeltuin te maken. Aan u de keuze of dat u bij uw waterspeeltuin één glijbaan, meerdere glijbanen of zelfs een familieglijbaan laat plaatsen.

                  Pooljoy-Familyslide_b_web.jpg
Soorten waterspeeltuinen

We hebben in ons assortiment Waterspeeltuinen diverse Speelhutten met glijbanen, een Familieglijbaan en als topper de Familieglijbaan Mega inclusief onze Mega Tuimel smiley.

Onze speelhutten hebben een transparante valbescherming aan de zijkant. Om ze perfect bij uw waterspeeltuin aan te laten sluiten, kunnen deze wanden ook voorzien worden van een thema (o.a. sprookjes, strand, jungle).

Om het geheel nog speelser te maken, kunnen we verschillende waterspuiteffecten toevoegen aan uw  waterspeeltuin, bijvoorbeeld op de glijbanen of trappen. En met de sensoren spuit het water bijv. alleen bij beweging, hierdoor wordt het spelen echt interactief!

Waterspeeltuin van Pooljoy

Stel zelf uw speelhut met glijbaan samen, precies zoals u dat wilt. De trappen, glijbanen, zijwanden en daken zijn allemaal in meerdere kleuren te verkrijgen en samen te stellen. Of geef uw speelhut een speciaal thema, zodat deze perfect aansluit bij de rest van uw waterspeeltuin.

Neem vrijblijvend contact op

Wij informeren u graag over de uitgebreide mogelijkheden van onze speelhutten en overige waterspeeltoestellen. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

                      Uren speel-, klim- en glijplezier gegarandeerd voor jong en oud!