Zoeken Menu

Zwembadmeubilair 

Op de rand van een peuterbad zitten terwijl de kinderen spelen is niet comfortabel. Daarom biedt Pooljoy een assortiment polusoft of polyester zwembadmeubilair aan. Zo kunnen de volwassenen heerlijk zitten terwijl ze naar de spelende kinderen kijken, ideaal!

Naast een assortiment aan losse polusoft stoelen, sofa's en tafels bieden wij ook polyester zwembadzitjes aan. Deze zijn volledig geïntegreerd in de rand van de kinderbaden en zijn op iedere gewenste positie van de badrand te plaatsen. 

Ook hebben we polyester kinderstoelen in onze assortiment. Deze kunnen leuk in een spray park worden geplaatst of in/rondom een peuterbad. We kunnen deze polyester stoelen interactief maken door het plaatsen van sensoren onder de zitting, zodat er water gaat spuiten (bijv. bij een ander speeltoestel) zodra er iemand op de stoel(en) gaat zitten. Een heel verrassend speeleffect! 

Graag informeren we u over al onze mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we samen met u kunnen bespreken welk meubilair geschikt is voor uw zwembad(en).