Zoeken Menu

Renovatie zwembad

Dit is de tijd van het jaar om alles in uw zwembad(en) schoon te maken, te controleren of alles nog (veilig) werkt en om toestellen te repareren/vervangen. Een zwembad vergt zeer veel onderhoud maar niet alleen het reinigen van het water komt ter sprake. Denk ook o.a. aan de zuiveringfilters, de zwembadroosters, de tegels en de aanwezig waterspeeltoestellen. Want voor we er erg in hebben is het weer voorjaar en gaat het zwemseizoen weer beginnen.

Renovatie van uw zwembad

Watespeeltoestellen zijn gewild in een zwembad, maar ze moeten dan natuurlijk bovenal veilig zijn en er het liefst ook nog mooi/vrolijk uit zien. En onze toestellen voldoen uiteraard aan beide wensen. 
Zijn uw toestellen nog wel goed maar moeten ze alleen wat opgeknapt worden? Dan kunt u ook voor reparatie / onderhoud van uw huidige waterspeeltoestellen bij ons terecht. 

Mocht u nog geen waterspeelobjecten in uw zwembad hebben staan maar bent u wel op zoek naar iets leuks? We hebben een uitgebreid assortiment aan speeltoestellen voor de allerkleinsten of de iets grotere kinderen. Met behulp van onderstaande foto's laten we zien hoe een zwembad echt totaal kan veranderen na het plaatsen van vrolijke, gekleurde speelobjecten. 

Hieronder geven we een beeld weer van een zwembad zonder waterspeeltoestellen

  Camping-de-paal-zwembad_foto_1-1.jpg           Camping-de-paal-zwembad_foto_2-1.jpg

En hier ziet u hetzelfde zwembad na renovatie maar dan met onze waterspeeltoestellen

20160324_140125-1.jpg 20160324_140048-1.jpg

Zo ziet u in één oogopslag wat een verschil de vrolijke kleuren van alle toestellen maken in een zwembad doormiddel van renovatie! Aarzel niet langer en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden om uw zwembad een frisse, nieuwe uitstraling te geven. 

Uw zwembad renovatie door professionals

Is uw zwembad ook toe aan renovatie? Wij informeren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden tijdens een bezoek op uw locatie.

Neem contact met ons op voor uw zwembadrenovatie.