Zoeken Menu

Sensoren

U maakt een zwembad nóg aantrekkelijker voor de gebruikers door één of meer waterspeeltoestellen in of rond het bassin te plaatsen. Met een leuk interactief speeltoestel zullen jong en oud zich urenlang kunnen vermaken. Door het gebruik van kostenbesparende sensoren kan het energieverbruik van de extra faciliteiten rond het zwembad aanzienlijk gedrukt worden.

Nog meer interactie

Er zijn diverse mogelijkheden om een zwembad leuk aan te kleden en de aantrekkingskracht hiervan te verhogen. Naast de eerder genoemde interactieve speeltoestellen, kan er gekozen worden voor leuke dierfiguren, glijbanen, spray parks en andere waterspeelobjecten. U kunt er een hele waterspeeltuin van maken! Om deze faciliteiten te bedienen worden sensoren gebruik. Deze sensoren kunnen tevens zorgen voor energiebesparing.

De functie van een sensor bij een speeltoestel in een zwembad

Er zijn verschillende soorten sensoren te verkrijgen die ieder een specifieke functie hebben. Een sensor die gebruikt wordt bij een speeltoestel in een zwembad kan dan ook om meerdere redenen gebruikt worden, zoals: 

  • De bediening van een waterspeeltoestel. U kunt met betrekking tot een zwembad dan uiteraard direct denken aan het aanzetten van een waterspuiter.
  • Het aan- en uitschakelen van (onderdelen) van water spray parks.
  • De verlichting in en om een speeltoestel aan- en uitschakelen. 

Uit het bovenstaande kunt u opmaken dat deze sensoren er dus voor zorgen dat waterspeeltoestellen, water spray parks of verlichting ook uitgeschakeld kunnen worden als deze faciliteiten niet in gebruik zijn. Hierdoor hebben sensoren van waterspeeltoestellen in een zwembad ook een duidelijke energiebesparende functie. Dit werkt zéér kostenbesparend voor u!

sensoren.jpg

Persoonlijk advies

Zoals u uit het bovenstaande kunt opmaken, zullen sensoren niet alleen het speelplezier in een zwembad verhogen (en een leuk verrassingseffect kunnen creëren) maar u zult ook veel geld kunnen besparen. De waterfaciliteiten zijn immers alleen in bedrijf als er gebruik van wordt gemaakt en zullen niet “nutteloos” energie verbruiken. Daarnaast hoeven de faciliteiten niet manueel bediend te worden en zorgt het voor meer gebruiksgemak.

Een ruim assortiment

Pooljoy heeft een ruim assortiment in sensoren die toegepast kunnen worden in en rond een zwembad. We hebben al ruim 20 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van waterspeeltoestellen voor recreatief waterplezier. We staan in voor klantgerichte, onderhoudsvriendelijke en duurzame oplossingen.  

Benieuwd naar meer informatie?

Heeft u interesse in persoonlijk advies over het gebruik van kostenbesparende sensoren in en rond een zwembad? Onze vakkundige medewerkers vertellen u graag meer over sensorbediening en wat uw mogelijkheden zijn. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op. We maken graag tijd voor u vrij om met u mee te denken wat voor u de beste mogelijkheden zijn. Maak gerust gebruik van onze jarenlange ervaring en uitstekende vakkennis.