Zoeken Menu

Spray parks

Spray parks zijn een avontuur voor groot en klein! In ons assortiment vindt u diverse producten met spuitende watereffecten of tuimelende wateremmers. Uiteraard kunnen we in uw spray park ook andere producten uit ons assortiment plaatsen. In een persoonlijk gesprek bespreken we de uitgebreide mogelijkheden voor uw spray parks!

20180426_140552-1a.jpg

Spelen in een Spray Park

Alle onderdelen van een spray park staan op een vlakke vloer, zonder waterniveau. Hierdoor is (vrijwel) geen toezicht nodig, zelfs de allerkleinsten kunnen er al in rond kruipen. Het water kan automatisch spuiten dankzij onze ground sprays, spuiten met behulp van sensoren of het water komt van bovenaf uit de tuimelemmers. Spelen in een spray park is een groot interactief avontuur voor kinderen!

Door onze kennis en ervaring kunnen wij de begeleiding van de installatie van een spray park van A tot Z volledig voor u verzorgen. Vanaf het ontwerp tot en met de bouwvoorbereidingen en montage.

Advies over uw Spray Parks?

Er zijn talloze modellen en combinaties mogelijk voor uw spray park, zowel voor binnen als voor buiten. Graag bespreken we de mogelijkheden om samen met u een uniek spray park te ontwerpen,  volledig afgestemd op uw wensen! Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.