Zoeken Menu

Buikschuifbaan

Lekker spetteren en spelen in het water, kinderen zijn er dol op! Zwemmen is voor kinderen het allerleukst als er leuke en interactieve speeltoestellen in het zwembad aanwezig zijn. Lekker klimmen, klauteren, glijden en elkaar nat spetteren. Dit maakt een dagje zwemmen een avontuur voor ieder kind. Een buikschuifbaan is een geweldige waterattractie voor kinderen om op een actieve manier met water te spelen. Schuiven op zo’n buikschuifbaan is al een avontuur op zich.

Een buikschuifbaan in het zwembad

De buikschuifbaan van Pooljoy zorgt voor razendsnel waterplezier. Kinderen vinden het prachtig. Een goede aanloop en glijden maar! Spelen op de buikschuifbaan gaat nooit vervelen. Het is elke keer weer leuk om eroverheen te glijden. Een buikschuifbaan wordt meestal gecombineerd met een spray park. Dat is een waterspeelplaats met diverse interactieve attracties, die u helemaal zelf kunt samenstellen. De diverse speelonderdelen worden op een waterdoorlatende vloer geplaatst, waardoor kinderen op een veilige manier kunnen spelen. Een ding is zeker: een spray park is een avontuur voor elk kind.

Voorbeeld buikschuifbaan

De perfecte aanvulling voor een spray park

Met een buikschuifbaan in uw spray park zit u eigenlijk altijd goed. Het is een avontuurlijke aanvulling op de diverse tuimelemmers en waterkanonnen die meestal in een spray park te vinden zijn. Daarnaast is het een geweldige uitkomst om kinderen meer te laten bewegen. En dat ook nog op een speelse manier!

De mogelijkheden voor een buikschuifbaan

Een buikschuifbaan is helemaal aan te passen naar uw wensen. Of het nu gaat om een binnen- of buitenzwembad, alles is mogelijk. Er zijn talloze kleurencombinaties mogelijk en ook de lengte van de baan is volledig naar uw wens aan te passen. De standaarduitvoering van de buikschuifbaan is 10 meter lang. Mocht dit niet de juiste maat zijn, dan helpen wij u graag met het samenstellen van een baan op maat. Als zwembadeigenaar weet u waarschijnlijk als geen ander hoe belangrijk veiligheid in het zwembad is. Bij Pooljoy zijn we het daar helemaal mee eens. Daarom heeft elk van onze buikschuifbanen vier poortjes voor de watertoevoer, twee zijwanden en een stootkussen aan het einde. Zo bent u verzekerd van een veilige zwembadattractie.

Advies van een expert

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een buikschuifbaan in uw zwembad? Neem vrijblijvend contact met ons. Wij vertellen u graag alles over de diverse opties die er zijn, zodat u de beste waterspeeltoestellen voor uw zwembad kunt uitkiezen.