Zoeken Menu

Waterspeeltoestellen

Een zwembad is zoveel leuker voor de kinderen als er leuke, interactieve water speeltoestellen aanwezig zijn. Want kinderen zijn er dol op, verschillende losse water speeltoestellen in een zwembad. Zoals onze dierfiguren die automatisch water spuiten of waar ze met behulp van een handpomp zelf water uit kunnen pompen. Of wat dacht u van het plaatsen van sensoren of lichtknoppen, zodat het water alleen spuit bij beweging van de kinderen. Zo worden de water speeltoestellen pas echt interactief!
Maar we hebben uiteraard ook peuterglijbanen, spray parks, vuurtoren of een piratenschip.

Waterspeeltoestellen voor binnen en buiten

Zowel voor binnen als voor buiten bieden wij onze waterspeeltoestellen aan. Ook onze spray parks zijn zowel indoor als outdoor te realiseren.

Waterspeeltoestellen

Assortiment water speeltoestellen

Naast bovengenoemde waterspeeltoestellen hebben we ook onze waterspeeltuinen. Dit zijn onze mooie, vrolijke speelhutten met één of meerdere glijbanen en we hebben ook een familieglijbaan in ons assortiment. Kinderen vinden het namelijk prachtig om te klimmen én glijden in het water, steeds weer opnieuw. We hebben de speelhutten met één of met twee glijbanen maar we hebben ook speelhutten inclusief een familieglijbaan. Maar onze absolute topper in dit assortiment water speeltuinen is de Familieglijbaan Mega. 

Speeltoestellen water op maat?

Pooljoy heeft een veelzijdig aanbod waterspeeltoestellen voor eindeloos waterspeelplezier! Daarnaast bieden wij ook maatwerk aan. Wilt u de bedrijfskleuren verwerkt in onze toestellen of liever uw logo ergens op vermeld zien staan? Tijdens een persoonlijk gesprek inventariseren we graag wat uw wensen zijn en maken we een waterspeeltoestel dat perfect bij uw speelparadijs in het water past.

Wilt u meer weten over onze water speeltoestellen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.