Zoeken Menu

Familieglijbaan

Als u op zoek bent naar een waterspeeltoestel waar het hele gezin van kan genieten, dan is onze familieglijbaan de beste keuze. Zoals de naam al zegt is dit een glijbaan voor de hele familie. Zowel de allerkleinsten als de (o)pa’s en (o)ma’s kunnen plezier hebben met dit unieke speeltoestel.

Pooljoy-Familyslide_c_web.jpg

Familieglijbaan voor jong en oud

Doormiddel van de familieglijbaan van Pooljoy brengt u oneindig waterplezier naar uw zwembad of waterspeelparadijs. Dé trekpleister voor families met kinderen van alle leeftijden. Het brengt de gezinnen samen omdat ze met zijn allen lol kunnen hebben op hetzelfde toestel. Dat is natuurlijk wat een gezin het liefste doet op vakantie of op een dagje uit. De kleintjes kunnen zich vermaken met het kleine glijbaantje, terwijl de oudere kinderen en de volwassenen van de grotere variant af kunnen glijden. Dankzij de extra brede baan kunnen meerdere mensen tegelijk glijden, wat kan resulteren in leuke wedstrijdjes en eindeloze waterpret met het gezin of vrienden.

Doormiddel van de familieglijbaan voorziet u gezinnen en groepen mensen van een speelparadijs voor elke leeftijd. Waterpret kent geen grenzen of leeftijd. Doormiddel van de wateraanvoer die omlaag stroomt via de baan, glijdt iedereen vlug en comfortabel naar beneden. Profiteer ook van deze verrijking voor elk zwembad of waterparadijs!

Mogelijkheden van de familieglijbaan

De familieglijbaan is compleet te personaliseren doormiddel van een kleurenpallet naar keuze en thematisering die bij uw zwembad past. Ook hebben we verschillende formaten, van kleiner tot zeer groot. En we kunnen alles als maatwerk leveren zodat het voor uw locatie passend wordt gemaakt. 

Zo kunt u de familieglijbaan perfect betrekken bij de rest van de omgeving van uw zwembad of waterparadijs. Kies voor een kleurrijk geheel zodat de familieglijbaan er gelijk uit springt, kies voor de kleuren van uw locatie of plaats uw logo er op. Alles is mogelijk!

Indien gewenst kunnen we interactieve sensorbediening plaatsen om de familieglijbaan nog interessanter te maken. Tevens kan deze functie u energie besparen wanneer er niemand rondom de glijbaan is.

Interesse?

Heeft u interesse in onze veelzijdige familieglijbaan voor de ultieme waterpret voor jong en oud? Wij maken onze producten op maat en kunnen uw wensen dus altijd toepassen. Neem contact met ons op voor meer informatie. We nemen graag met u de mogelijkheden (indien gewenst op uw locatie) met u door.