Zoeken Menu

Familieglijbaan Mini

Bent u op zoek naar een familieglijbaan maar denkt u dat er niet genoeg ruimte zal zijn? Dan is onze  Familieglijbaan Mini wellicht wel de oplossing! Dit is een kleinere  versie van de grotere exemplaren maar het biedt wel het glijplezier voor het hele gezin. 

Wij leveren maatwerk en denken graag met u mee om ook op uw locatie een familieglijbaan te realiseren.

Familieglijbaan-Mini3.jpg
De Familieglijbaan Mini heeft één trap van 10 treden. (Hoogte 1.20 m.)

Familieglijbaan voor jong en oud

Doormiddel van de familieglijbanen van Pooljoy brengt u oneindig waterplezier naar uw zwembad of waterspeelparadijs. Dé trekpleister voor families met kinderen van alle leeftijden. Het brengt de gezinnen samen omdat ze met zijn allen lol kunnen hebben op hetzelfde toestel. Dat is natuurlijk wat een gezin het liefste doet op vakantie of op een dagje uit. De kleintjes kunnen zich vermaken met het kleine glijbaantje, terwijl de oudere kinderen en de volwassenen van de grotere variant af kunnen glijden. Dankzij de extra brede baan kunnen meerdere mensen tegelijk glijden, wat kan resulteren in leuke wedstrijdjes en eindeloze waterpret met het gezin of vrienden.

Doormiddel van de familieglijbaan voorziet u gezinnen en groepen mensen van een speelparadijs voor elke leeftijd. Waterpret kent geen grenzen of leeftijd. Profiteer ook van deze verrijking voor elk zwembad of waterparadijs!

Mogelijkheden van de Familieglijbaan Mini

Onze familieglijbaan is compleet te personaliseren doormiddel van een kleurenpallet naar keuze en thematisering die bij uw zwembad past. En we kunnen alles als maatwerk leveren zodat het voor uw locatie passend wordt gemaakt.

Zo kunt u de familieglijbaan perfect betrekken bij de rest van de omgeving van uw zwembad of waterparadijs. Kies voor een kleurrijk geheel zodat de familieglijbaan er gelijk uit springt, of kies voor leuke printjes of de toevoeging van uw logo. Alles is mogelijk!

Interesse?

Heeft u interesse in onze veelzijdige familieglijbaan voor de ultieme waterpret voor jong en oud? Wij maken onze producten op maat en kunnen uw wensen dus altijd toepassen. Neem contact met ons op voor meer informatie. We nemen graag met u de mogelijkheden voor uw zwembad door.