Zoeken Menu
Bezoek ons tijdens de Zwembadbranchedag

Bezoek ons tijdens de Zwembadbranchedag

29 augustus 2019

Werkzaam in de zwembranche? Kom ook dinsdag 8 oktober naar de ZwembadBranche Dag

Op dinsdag 8 oktober staat Pooljoy (stand 3.83) op de ZwembadBranche Dag. Een jaarlijks terugkerend evenement dat in het teken staat van kennisdelen en kennismaken. Dit jaar zullen er ook nog meer exposanten zijn. Daarnaast worden er deze editie voor de derde keer de ZwembadBranche Awards uitgereikt en beginnen we de dag met een Technisch Ontbijt. Kortom: de ZwembadBranche Dag is weer een onmisbare dag voor alle professionals uit de zwembranche. 

Informeren & inspireren
In alle hectiek van de dag zijn er te weinig momenten om ons te laten inspireren, informeren en motiveren. De ZwembadBranche Dag is daarom uitermate geschikt om op te hoogte te blijven. Tijdens deze dag zie je op het beursplein de laatste trends en nieuwste ontwikkelingen en kun je tevens terecht voor advies. We beginnen de dag met een Technisch Ontbijt voor de technici binnen de zwembranche en we sluiten af met de uitreiking van de ZwembadBranche Awards. Diverse zwemscholen en zwembaden in verschillende categorieën komen weer in aanmerking voor een Gouden Zeepaardje. Natuurlijk is er gedurende de hele dag ook voldoende ruimte om weer even bij te praten met collega’s. En voor wie op deze dag nog meer inspiratie wil opdoen, zijn er diverse workshops over actuele onderwerpen uit de branche.

Gratis aanmelden

Het beursplein is open van 09.00 tot 16.00.  Een bezoek aan de beurs is bij voorregistratie gratis voor professionals uit de branche. Het Technisch Ontbijt staat vanaf 7.30 klaar en duurt tot 10.30, deelname kost € 50,00. Voor zowel de ZwembadBranche Dag (gratis) als het Technisch Ontbijt moet je je vooraf aanmelden.
Kijk voor meer informatie en aanmelden: www.zwembadbranche.nl/dag.

Graag tot ziens op dinsdag 8 oktober in De Fabrique te Utrecht, stand 3.83!


 

Terug