Zoeken Menu

Je zwembad actualiseren: belangrijke aandachtspunten

Het beheren van een zwembad is geen eenvoudige opgave. Hier komt heel wat bij kijken. Naast het zorgdragen voor een perfecte staat van het zwemwater zelf, vragen de voorzieningen ook veel aandacht. Een van de zaken waar je veel aandacht aan moet besteden, is het actualiseren van je zwembad. Dit is een van de belangrijke aandachtspunten bij het renoveren van je zwembad.

Welke werkzaamheden vallen onder zwembadrenovatie?

Er zijn veel werkzaamheden die vallen onder zwembadrenovatie. Bij deze werkzaamheden zorg je er uiteraard allereerst voor dat de basisvoorzieningen in orde zijn. Hierbij moet je denken aan je zwembadinstallaties, de filters en de roosters. daarnaast is het belangrijk om ervoor zorg te dragen dat het zwembad ook op gebied van hygiëne up-to-date is. Uiteraard mag je hierin geen enkele steek laten vallen. Ook het oplossen van gevaarlijke situaties (in vorm van het repareren van kapotte tegels met scherpe randen of toestellen die losgeraakt zijn) vallen onder werkzaamheden die betrekking hebben op zwembadrenovatie.  

Tot slot vallen de werkzaamheden die betrekking hebben op de zwembad beleving onder de genoemde renovatiewerkzaamheden. Het is belangrijk om je zwembad regelmatig te actualiseren om je bezoeker op een aangename manier te kunnen verrassen en te zorgen voor een feest van herkenning. We geven je hieronder inzicht wat de belangrijkste aandachtspunten bij dit soort werkzaamheden zijn.

Hoe kun je jouw zwembad actualiseren?   

Je zwembad actualiseren is een ruim begrip. Er zijn veel werkzaamheden die hieronder vallen. Als je het zwembad van een nieuwe kleur voorzien, geeft dit direct een mooie frisse uitstraling. Daarnaast kun je een keuze voor een ander zwembad thema zeker zien als het actualiseren van een zwembad. Een op een specifieke huisstijl afgestemd kleurenschema met vrolijke decoratieve- en interactieve elementen die waterpret vergroten zorgt voor een volledig nieuwe zwembad beleving. Met dit soort zwembad speelelementen (in combinatie met de bijbehorende decoratie van het zwembad zelf) zul je jouw bezoekers op een aangename manier verrassen. Dit is immers een winkans die veel zwembaden over het hoofd zien. Door een keuze te maken voor een actueel thema, wordt er een feest van herkenning gecreëerd zeker als hierbij de keuze wordt gemaakt voor figuren die op dit moment letterlijk actueel zijn. Hierbij kun je onder andere denken aan populaire tekenfilmfiguren.

Hoe Pooljoy je kan helpen

Pooljoy helpt graag bij het actualiseren van je zwembad. Onze medewerkers komen graag bij je langs om je te adviseren wat de mogelijkheden hierin zijn. Maak gerust gebruik van onze lange ervaring en uitstekende vakkennis op gebied van het actualiseren van zwembaden.