Zoeken Menu

Tover uw zwembad om in een speelparadijs

Een speelparadijs in en rondom het zwembad realiseren? Dat is mogelijk. Kinderen zijn er natuurlijk helemaal gek op. Verschillende speeltoestellen in het water, of het nou een glijbaan, een spraypark of een ander leuk dierfiguur is. Als het zonnetje schijnt of mensen hebben behoefte aan verkoeling, dan geeft een speelparadijs natuurlijk een nieuwe dimensie aan het zwembad. Nu zijn er vanzelfsprekend een hoop opties om uw zwembad van extra speeltoestellen te voorzien. In deze blog bespreken we de verschillende opties om het zwembad om te toveren tot een speelparadijs.

Uw zwembad wordt een speelparadijs met deze toestellen

Heeft u een zwembad of een speelplaats waar nog ruimte is voor een unieke waterervaring? Lees dan snel verder. Er zijn bijvoorbeeld verschillende dierfiguren te verkrijgen. Dit zijn waterpompen in de vorm van een dier. Denk hierbij aan een pinguïn, een vis of een eend. De waterpompen zijn te activeren door een handmatige pomp of eventueel een sensor die wordt geactiveerd bij beweging. Het is daarbij mogelijk om de dierfiguren op maat te laten maken of in een andere kleurstelling op te laten leveren. Naast de waterpompen, kunt u het zwembad ook verder opleuken door een (peuter)glijbaan. Een peuterzwembad is eigenlijk niet compleet zonder glijbaan. Oneindig zwemplezier voor de kleinsten onder ons. Bij Pooljoy kunt u dan ook terecht voor verschillende varianten van de peuterglijbaan. Al onze glijbanen zijn gecertificeerd volgens de Europese normen.

De andere opties

Naast een dierfiguur en een glijbaan zijn er nog veel meer verschillende mogelijkheden om van uw zwembad een speelparadijs te maken. Sterker nog; er zijn complete waterspeeltuinen te verkrijgen. Dit is een complete set met verschillende opties. Een speelhoek met daaraan één of meerdere glijbanen gekoppeld. Daarnaast is het bijvoorbeeld ook mogelijk om een familieglijbaan te realiseren. Dit houdt in dat de breedte van de glijbaan voldoende is om met het gehele gezin het water in te glijden. Niet alleen plezier voor de kinderen, maar ook voor de ouders.

Maatwerk én succes gegarandeerd

Pooljoy staat voor maatwerk. Wij luisteren graag naar uw wensen en zijn altijd bereid om mee te denken. Misschien beschikt u al over een zwembad, maar twijfelt u over de juiste waterspeelobjecten. Wij bij Pooljoy hebben jarenlange ervaring en kunnen u adviseren om in ieder scenario de juiste oplossing te realiseren. Wilt u meer informatie of kijken wat er allemaal mogelijk is? Neem dan contact met ons op.