Zoeken Menu

Waterspeeltuinen: speelplezier voor de allerkleinsten

Als eigenaar van een zwembad is er haast niets mooier dan een hoop kinderen te zien genieten van een prachtige, veilige waterspeeltuin. Als de temperaturen oplopen zijn de mensen natuurlijk opzoek naar verkoeling en dan is een zwembad vaak de perfecte optie. Nu is een standaard zwembad natuurlijk al hartstikke leuk, maar een waterspeeltuin met alles erop en eraan geeft het bezoek van de kinderen toch een compleet nieuwe dimensie. Verschillende speeltoestellen maken een zwembad aantrekkelijk voor zowel jong als oud. De ouders zijn verzekerend van een veilige plek waar de kinderen de tijd van hun leven kunnen hebben. De kinderen kunnen zich helemaal uitleven en alle mogelijkheden van de watertoestellen verkennen.

De verschillende waterspeeltuinen voor de allerkleinsten

Bij Pooljoy hebben we een uitgebreid aanbod met verschillende waterspeeltuinen. De speeltoestellen zijn geschikt voor alle leeftijden maar zeer toegankelijk voor de kleineren onder ons. We hebben bijvoorbeeld een speelhut met daaraan een glijbaan gekoppeld. Het is ook mogelijk om meerdere glijbanen te faciliteren. U heeft de volledige vrije keuze om een waterspeeltuin met één, meerdere of bijvoorbeeld een brede familieglijbaan te laten plaatsen. De brede familieglijbaan is geschikt voor een compleet gezin. U of de bezoekers kunnen dan gezamenlijk gebruik maken van de glijbaan. Daarnaast zijn al onze speelhutten voorzien van een goede valbescherming. Bij frequent gebruik wordt een speelhut natuurlijk glad. De veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Het is daarnaast ook mogelijk om bij het ontwerp van de waterspeeltuin een uniek ontwerp te selecteren. We werken hierin met verschillende thema’s, bijvoorbeeld een jungle-thema.

De extra opties voor nog meer plezier

Naast de optie tot verschillende glijbanen en een speelhut, is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een waterspuiteffect aan de waterspeeltuin toe te voegen. Deze waterspuiten kunnen we bijvoorbeeld monteren op de trap of rondom de glijbaan. Vrijwel alle onderdelen zijn verder in verschillende kleuren samen te stellen. Een groene glijbaan in combinatie met een blauwe trap, is bijvoorbeeld mogelijk. Kiest u liever voor een thema om deze te combineren met de rest van het zwembad? Dat is natuurlijk ook een zeer reële optie.

Geïnteresseerd in onze interactieve waterspeeltuin?

Onze interactieve waterspeeltuinen zorgen voor een unieke beleving. U bent verzekerd van een hoogwaardige, kwalitatief goede waterspeeltuin. Daarnaast is veilig gebruik gegarandeerd omdat onze speeltoestellen voldoen aan de Europese eisen. Veiligheid is voor ons erg belangrijk. Pooljoy beschikt daarnaast over een team met jarenlange ervaring die u eventueel ook kan voorzien van advies. Wij zijn altijd bereid om mee te denken en u kunt dan ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.