Zoeken Menu

Het inrichten van een zwembad, hoe gaat u te werk?

Bent u van plan om uw zwembad (opnieuw) vorm te geven? Daar komt behoorlijk wat bij kijken. Pooljoy kan u uitstekend adviseren hoe u het beste te werk kunt gaan bij het inrichten van zwembaden. Maak gerust gebruik van onze ervaring en vakkennis.

Een goed ingericht zwembad is een comfortabele, veilige maar ook een aantrekkelijke zwemvoorziening. Het is uiteraard de bedoeling dat kinderen hier op een veilige en onbezorgde manier kunnen spelen. Daarnaast moet er een prettige mogelijkheid gecreëerd worden om lekker aan de waterkant te relaxen. Tot slot (last but not least) moet een zwembad aantrekkelijk zijn. Een “eenvoudige” bak water is uitstekend geschikt voor sportieve doeleinden, maar zowel kinderen als volwassenen zullen hier relatief snel op uitgekeken zijn als ze naar het zwembad gaan om zich een lekker dagje te vermaken. U kunt dit eenvoudig voorkomen door middel van het plaatsen van water speeltoestellen.    

zwembad-inrichten.jpg

Een aantrekkelijk zwembad

Pooljoy is een uitstekende partner voor het inrichten van zwembaden. We hebben al tientallen jaren ervaring en een uitstekende vakkennis op dit vakgebied.  We kunnen uw zwembad volledig op maat voor u inrichten op basis van uw wensen. Hiervoor hebben we zeer veelzijdige mogelijkheden.

Uiteraard kunt u bij ons terecht voor zwembad meubilair, zwembadroosters en andere accessoires. Tevens kunnen we uw zwembad volledig aankleden met een grote diversiteit aan zwembad speeltoestellen.

We hebben zeer veel mogelijkheden om van een “eenvoudige” bak water, een heerlijk speelparadijs te maken voor alle leeftijden. Naast een grote diversiteit aan glijbanen, hebben we ook een ruime keuze in andere water speeltoestellen zoals dierfiguren, piratenschepen, vuurtorens, interactieve waterspellen en andere water speelobjecten.

Hoe te werk gaan bij het inrichten van zwembaden?

Bij het inrichten van zwembaden is het belangrijk dat u een combinatie maakt van elementen die zorgen voor veilig waterplezier. De manier waarop u dit doet, is uiteraard afhankelijk van de beschikbare ruimte en mogelijkheden. Als u zich hierin verdiept zult u ervaren dat u hierin zeer veel mogelijkheden heeft. Zelfs een zwembad van een kleine afmeting is op een zeer aantrekkelijke manier vorm te geven.

Heeft u een idee hoe u het beste te werk kunt gaan bij het inrichten van een zwembad? We kunnen ons voorstellen dat dit niet het geval is. U doet dit immers niet dagelijks. de vakkundige medewerkers van Pooljoy zijn gespecialiseerd in dit werk.

Maatwerkadvies over het vormgeven van een zwembad

Maak gerust vrijblijvend een afspraak met ons om gebruik te maken van onze vakkundigheid op dit gebied. We komen graag ter plaatse kijken om u van een maatwerk advies te voorzien. In veel gevallen weten we de mensen te verbazen door inzichten te geven in de veelzijdige mogelijkheden die ze zelf hebben. Hiermee doen we onze naam eer aan: Pooljoy staat in voor oneindig veel zwembadplezier.