Zoeken Menu

Hoe stel je een spray park samen?

Als u kinderen laat kiezen of ze naar een zwembad gaat met een spray park of zonder deze interactieve waterspeelplaats, zal deze keuze snel gemaakt zijn. Een spray park biedt urenlang speelplezier waar kinderen (en volwassenen) geen genoeg van krijgen! Pooljoy helpt u graag bij het samenstellen van een spray park.

Pooljoy is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van waterspeeltoestellen voor recreatief waterplezier. In de ruim 20 jaar dat we in deze sector actief zijn, hebben we zeer veel vakkennis opgebouwd. We hebben dan ook diverse zwembaden van onder andere vakantieparken, recreatiecentra, hotels en andere gelegenheden ingericht met spray parks. Dit waterpark kunt u volledig naar wens samenstellen.   

spray-park-samenstellen-1.jpg

Spray park of splash area, nat wordt u!

Een spraypark is een interactieve waterspeelplaats die op een perfecte manier aansluit op de behoefte van kinderen om ongelimiteerd met water te spelen. Een spray park heeft een interactief karakter. Het is een veilige speelomgeving waarin de kinderen lekker en vooral veelvuldig kunnen bewegen. Door het plaatsen van een spray park draagt u bij aan de gezondheid en ontwikkeling van de kinderen.

Een spraypark is een voorziening waar kinderen zich vol overgave op kunnen richten en niet op uitgekeken zullen raken! Een spray park wordt ook wel een “splash area” genoemd en ook dat is een zeer toepasselijke naam. Die splash gaat er immers komen…..soms zelfs op de meest onverwachte momenten als u niet oppast.

Mogelijkheden om een spray park in te richten

Een goed ingerichte spray park biedt mogelijkheden om kinderen onbezorgd met water te laten spelen. Het is een relatief voordelige manier van waterplezier. Het verbruik van water en stroom valt in verhouding heel erg mee. Het water wordt uiteraard opgevangen en hergebruikt. Hierdoor ontstaat er ook geen waterniveau waardoor ook de allerkleinsten zich heerlijk in het spray park kunnen vermaken.  

U kunt een spraypark volledig naar wens inrichten. Hiervoor hebben we een zeer veelzijdige keuze aan elementen voor u beschikbaar. Hierbij kunt u denken aan:

 • Bogen;
 • Palen;
 • Bolfiguren;
 • Tuimel-emmers;
 • Watertafels;
 • Watergoten;
 • Shooters;
 • Buikschuifbanen;
 • Ground sprays;
 • Interactieve waterspelen;
 • Andere spray park elementen.

Spray park samenstellen

Pooljoy biedt uiteraard de mogelijkheid om uw spraypark volledig naar wens samen te stellen. Het belangrijkste wat u hierbij in gedachten moet houden zijn de wensen van uw doelgroep. U zult begrijpen dat u in een badje voor de allerkleinsten zult kiezen voor andere elementen dan op het moment dat u een junior bad gaat inrichten met spray park elementen. 

Uiteraard kunnen we u hier perfect in adviseren. We laten graag onze veelzijdige mogelijkheden zien waarmee u jong en oud vele uren kunt amuseren. Maak hiervoor gerust een vrijblijvende afspraak met één van onze medewerkers. Zij komen graag bij u op locatie kijken om de opties met u door te nemen en desgewenst een maatwerkplan voor u op te stellen. 

Een spray park kan zowel binnen als buiten worden geplaatst rond zowel nieuw ontworpen bassins als bestaande baden. Onze producten zijn volgens de Europese Normen volledig goedgekeurd en gecertificeerd door het Keurmerkinstituut.