Zoeken Menu

Kan ik zelf een spray park aanleggen?

Heeft u een spray park dat u wilt vernieuwen of wilt u een nieuwe toevoeging aan uw zwembad? In dat geval is het aanleggen van een spray park een goede zet om van uw zwembad, camping, uitspanning of ander soort gelegenheid te voorzien van een nieuwe bron van vermaak. Maar hoe pakt u het aanleggen van zo’n spray park eigenlijk aan en bovendien: kunt u dit zelf doen? Op die vraag geven wij u antwoord in dit artikel. Ook geven we u meer tips en uitleg over wat een spray park is, hoe dit is vormgegeven en meer!

Wat is een spray park?

De-leukste-waterspeelobjecten.jpgEen spray park, ook weleens een waterspeeltuin of interactieve waterspeelplek genoemd, is een spetterende toevoeging aan uw zwembad. Speciaal voor de kinderen in uw zwembad, camping of ander soort speelplaats maar ook voor hun ouders, opa’s of oma’s, biedt het een vrolijke bron van vermaak. Een spray park bestaat doorgaans uit een ondervloer (dit wordt van antislip materiaal gemaakt), waarop allerlei speeltoestellen en objecten zijn geplaatst. Denk bijvoorbeeld aan fonteinen, vrolijke dierfiguren, maar ook glijbanen en waterkanonnen. Dankzij het diverse aanbod kunt u deze objecten geheel naar wens en eigen smaak samenstellen. 

Het kiezen van een spray park

Zoals we hierboven schreven, kunt u dus een spray park geheel naar eigen wens samenstellen met allerlei ornamenten, speeltoestellen, watertafels, water spuwende bogen en watertafels. Veel van deze objecten hebben water nodig om te kunnen functioneren, bovendien maken sommigen gebruik van elektriciteit. Het zelf aanleggen van een spray park wordt daarom door ons afgeraden! Zeker als u buiten het seizoen van plan bent om uw zwemlocatie eens onder handen te nemen, voeren wij dit met gemak voor u uit. Bovendien loopt u op die manier geen risico op fouten bij de aanleg en of foutjes in de montage van de objecten en waterspeelelementen.  

Een-spray-park.jpg

Hoe pakken wij het dan aan? 

 Allereerst komen we bij u en uw locatie langs om een kijkje te nemen. Aan de hand van deze inspectie kunnen we een indicatie maken van de afmetingen die het spray park of interactieve waterspeeltuin mag krijgen. Vervolgens gaan we met u in gesprek over wensen aan voorkeuren. Denk niet alleen aan de soort objecten, maar ook hoe ze eruit komen te zien. Hierna kunnen we aan de slag gaan met het ontwerp en een spray park voor u op maat maken.        

Schakel ons in voor uw zwembadklus

Niet alleen plaatsen wij uw spray park op een snelle, professionele manier: wij renoveren en plaatsen ook waterspeelobjecten, allerlei shooters en glijbanen voor u. Maak van uw zwembad weer een plek waar zowel jong als oud zich urenlang kunnen vermaken met allerlei speeltoestellen of zwembadmeubilair. Interesse? Neem gerust contact met ons op! Wij komen graag bij u langs voor een afspraak en kijken naar hoe wij u kunnen helpen om uw zwembad weer voor het nieuwe seizoen helemaal tiptop in orde te maken.