Zoeken Menu

Kan Pooljoy zwembad objecten op maat maken?

Zwembad objecten klinkt misschien als een wat abstract begrip, maar eigenlijk moet u denken aan alles wat u in of rondom het zwembad ziet. Denk daarbij aan objecten die uw bezoekers daadwerkelijk kunnen gebruiken (klimtoestellen, waterkanonnen) of decoratieve zwembad objecten zoals allerlei figuren of dieren. Niet alleen zorgt het voor een vrolijker uiterlijk van uw zwembad, u kunt er op deze manier ook een unieke twist of zelfs een thema aan uw zwembad of spray park toevoegen. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? In dit artikel lees je daar meer over.

Mogelijkheden voor zwembad objecten

Met name voor kinder- en peuterzwembaden is het belangrijk dat er herkenbare vormen te zien zijn. Kinderen houden van kleurrijke objecten die ook nog eens interactief zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan een water spugend dierfiguur of juist een interactief spel dat onderdeel is van het zwembad object. Pooljoy is bedreven in het uitdenken en leveren van zwembad objecten die zowel op maat als interactief zijn. Samen met u kijken wij dan naar hoe u het best de zwembad objecten in uw zwembad of waterspeeltuin kunt plaatsen.

Duurzame kwaliteit

Zwembad objecten worden, zeker tijdens het hoogseizoen, vaak intensief gebruikt of blootgesteld aan bijvoorbeeld de dampen in een binnenzwembad. Het is daarom belangrijk dat deze objecten uit een slijtvast materiaal zijn vervaardigd. Daarover hoeft u zich bij de producten van Pooljoy in ieder geval geen zorgen over te maken. Wij zorgen dankzij onze ruime ervaring met diverse objecten en uitvoeringen voor zwembad objecten die tegen een stootje kunnen.

Kan-Pooljoy-zwembad-objecten-op-maat-laten-maken.jpg

Meer dan zwembaden

Naast zwembaden kunt u bij Pooljoy ook terecht voor objecten in uw spray park of waterspeeltuin in het Nederlands. Het is zelfs mogelijk om uw volledige spray park door Pooljoy te laten ontwerpen en ook in te richten in het door u gewenste thema. De objecten zullen dan speciaal vervaardigd worden.

Meer weten? Neem contact op!

Bent u van plan om uw zwembad eens goed onder handen te nemen en vindt u het tijd voor een nieuwe invulling? Dan is een mogelijke zwembad renovatie door Pooljoy een goed idee. Daarnaast leveren wij diverse figuren in allerlei vormen en maten als zwembad object. Ook als u op zoek bent naar een zwembad object in een bepaald thema zoals ‘Piraten’ bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren zwembad objecten op maat. Interesse? Neem dan vandaag nog contact op met Pooljoy via het contactformulier om een afspraak of vrijblijvende offerte te maken.