Zoeken Menu

Waar moet een spray park aan voldoen?

Raakt u een beetje uitgekeken op uw zwembad of heeft u het idee dat het wel wat extra’s mag gebruiken? Mogelijk is een spray park of interactieve waterspeeltuin dan een fantastisch idee. Maar wat maakt een spray park en waar moet u op letten als u besluit om een spray park aan te leggen? In dit artikel leggen we graag aan u uit wat er zoal komt kijken bij het aanleggen van een spray park. Lees hieronder meer en neem eventueel vandaag nog contact op met Pooljoy.

Spray-parks-zijn-er-in-alle-soorten-en-maten.jpg

Vermaak voor iedereen

Spray parks zijn er voor de hele familie. Dat betekent dat niet alleen de jonge gasten van uw zwembad of speeltuin gebruik maken, maar ook ouderen vinden het vaak leuk om elkaar te bestoken met waterkanonnen. Afhankelijk van uw voorkeur kunnen onze spray parks dan ook geheel op maat worden gemaakt: van het speeltoestel tot en met de decoraties. Op die manier kunt u zelf de verschillende speelobjecten samenstellen. 

Breed aanbod speeltoestellen

Een goed spray park is een spray park waar veel te beleven valt. Elkaar raakschieten met een watershooters? Of uw jonge gasten kennis laten maken met de eigenschappen van water met een waterspeeltafel? Ook hierin kunt u diverse keuzes maken. Een standaard spray park bestaat doorgaans uit een ondervloer waarop de verschillende toestellen aangesloten worden. Tevens kunt u ervoor kiezen om het spray park met een aangrenzend zwembad te combineren. In dat geval kunt u ook waterglijbanen of een speelhut met glijbaan naar het zwembad plaatsen.

Spray-park-aanleggen.jpg

Veiligheid voorop

Een goed spray park is vooral een veilig spray park. Met name voor kinderen moet een spray park extra veilig zijn. Kleintjes laten zich vaak helemaal gaan tijdens het spelen en letten daarbij niet goed op hun omgeving. Daarom zijn de spray parks van Pooljoy van de beste materialen gemaakt. Denk daarbij aan hoogwaardig polyester en andere kunststoffen. Ook worden onze spray parks zo ontworpen dat er geen gevaarlijke hoeken of punten aanwezig zijn. Omdat er vaak een laagje water in het spray park staat, is het risico op vallen een stuk lager.

Maatwerk

Spray parks zijn altijd anders. Niet alleen de vorm, maar ook de decoratieve dieren en waterspeeltoestellen zijn bijvoorbeeld bij ieder spray park anders. Daarom is maatwerk bij dit nauwkeurig klusje belangrijk. Wilt u zelf een spray park installeren of bouwen? Dan kunt u dat beter overlaten aan een professioneel bedrijf. Pooljoy heeft creatieve en kundige mensen in dienst die uw ideeën omzetten in een passend ontwerp. Zo krijgt u altijd een uniek ontwerp dat uw camping, zwembad of speeltuin kenmerkt.

Benieuwd? Neem contact op

Heeft u interesse om uw zwembad van een unieke touch te voorzien en wilt u uw gasten spetterend vermaak bieden? Neem dan vandaag nog contact op met Pooljoy. Wij weten als geen ander hoe we van ieder soort zwembad, zwemplas of speeltuin een spetterend succes kunnen maken. Ook als u vragen of opmerkingen heeft horen wij dat graag van u.