Zoeken Menu

Waar op letten bij het kopen van een spray park?

Een spray park of interactieve waterspeeltuin kan een fantastische ervaring zijn voor uw bezoekers. Met een spray park zijn uw gasten verzekerd van urenlange waterpret. Zowel oud als jong zal zich met een spray park kunnen vermaken. Heeft u genoeg ruimte en denkt u erover om zelf een speeltuin te plaatsen voor uw gasten? Houd dan rekening met onderstaande punten. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en heeft u al enigszins een beeld wat u van de werkzaamheden mag verwachten. 

Ruimte is essentieel

Of u nu een zwembad beheert, een camping uitbaat of een waterspeelpark heeft: een spray park en benodigde afmetingen zijn erg afhankelijk van de beschikbare ruimte. Denk daarbij na over de beschikbare ruimte die u heeft en die u beoogt nodig te hebben. Wilt u bijvoorbeeld dat het spray park los van uw zwembad komt te staan of mag deze aansluiten op het zwembad waardoor er één geheel ontstaat? 

U bepaalt de invulling

Een groot voordeel van onze spray parks is dat u ze geheel naar eigen voorkeur kunt inrichten. Wilt u een speeltuin voor enkel en alleen kinderen of mogen ook ouders zich vermaken met waterkanonnen en watersprays? Dankzij het gebruik van waterbestendige en stevige materiaal van polyester kunnen wij voorwerpen, speeltoestellen en dierfiguren in iedere gewenste vorm maken. Wilt u dan na verloop van tijd iets veranderen? Geen probleem, onze spray parks kunnen eenvoudig gewijzigd worden en eventueel ook nog uitgebreid worden op een later tijdstip.

 Uitdagingen-genoeg-in-een-spray-park.jpg

Onderhoud

Het onderhouden van een spray park kost relatief weinig tijd, maar moet wel jaarlijks worden uitgevoerd. Werken alle glijbanen nog, zijn er geen beschadigingen? Moeten de waterspeelobjecten en toestellen misschien een nieuwe lik verf? Niet alleen is dit noodzakelijk voor het uiterlijk van uw spray park, het jaarlijkse onderhoud is absoluut nodig vanwege veiligheid. Twijfelt u of u dit zelf aankunt? Schakel dan altijd een professional in. Plaats in ieder geval nooit zomaar een spray park zonder dat dit goed onderhouden kan worden. 

Kosten zijn erg verschillend

Een ander punt waar u rekening mee dient te houden is dat de kosten van tevoren lastig te bepalen zijn. Inderdaad, er kan een minimumprijs gerekend worden, maar omdat er bij de aanleg van een spray park veel maatwerk komt kijken verschilt de prijs per project. Een van de voornaamste reden dat wij bij Pooljoy het persoonlijk contact met u als klant belangrijk vinden. Niet alleen verbetert dit de manier van werken, u kunt altijd bij ons terecht voor een actuele updates van de kosten en het beschikbare budget. Wilt u liever iets wijzigen of toevoegen ook dan zijn onze lijnen kort.

Kennismaken is vrijblijvend

Bent u van plan om uw zwembad helemaal up to date te houden en te voorzien van een spannende waterspeeltuin? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het online contactformulier en vraag naar een offerte. Aan de hand van de hierboven genoemde punten maken we een overzichtelijke prijsinschatting. Heeft u verder nog vragen? Neem dan sowieso contact met ons op. Uw waterspeelplezier is gegarandeerd goed dankzij Pooljoy!