Zoeken Menu

Wanneer laat je een spray park aanleggen?

Een spray park of interactieve waterspeeltuin is tegenwoordig steeds populairder om aan een zwembad, camping, waterspeeltuin of gewone speeltuin toe te voegen. In dit nieuwe blog vertellen wij u meer over deze interactieve, spetterende speelplek waar zowel ouderen en jongeren plezier beleven. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij bieden? In dit nieuwe blog vertellen wij u meer over wat u van ons kunt verwachten of beter: wanneer is het tijd om een spray park aan te leggen.

Een mooie aanvulling

Spray parks zijn populair vanwege hun verschillende speelmogelijkheden. Ideaal als u uw zwembad of park wilt voorzien van een nieuwe, interactieve speelgelegenheid. Naar wens kunnen wij het spray park ook aan laten sluiten op uw huidige zwembad en eventueel ook binnen plaatsen. 

Wees op tijd en plan zorgvuldig

Het aanleggen van een spray park is een klus die, afhankelijk van de door u gewenste grootte, toch al snel wat tijd in beslag neemt. Plan in ieder geval daarom de aanleg en het ontwerp vroegtijdig in. Bij voorkeur al tijdens het zwemseizoen aan het eind van het voorjaar en de zomer, zodat u na het seizoen direct aan de slag kunt gaan. Zo kan men de gehele winter gebruiken om uw zwembad of speeltuin compleet te maken. Doorgaans duurt het aanleggen van aan spray park (inclusief ontwerp en concept) enkele maanden. Een-spray-park-voor-het-hele-gezin.jpg

Pooljoy: de expert in zwembaden

Pooljoy helpt u graag bij het uiteenzetten van uw ontwerpen, het uitwerken van de invulling en de uiteindelijke afwerkingen van het gehele spray park. Doordat de meeste onderdelen van een stevig soort polyester zijn gemaakt heeft u een spray park dat lang meegaat. Handig om te weten: indien er na verloop van tijd een onderdeel van het spray park aan vervanging toe is, zijn deze door ons handig te repareren of te vervangen. 

Een avontuur voor de hele familie

Een spray park is een avontuur voor de hele familie. Uw kinderen, maar ook u als ouder, opa of oma beleeft samen met de familie urenlang waterspeelplezier. De kracht zit het hem in de combinatie van uitdagende speeltoestellen en watershooters of waterkanonnen. Hierdoor kan iedereen zich vermaken als de zon zijn hoogste punt bereikt. Want zeg nu eerlijk: elkaar met water bestoken is natuurlijk heerlijk tijdens de warme zomermaanden. Ook aan de kleinsten in gedacht met diverse watertafels, interactieve waterspelen en een ruim gebruik van vrolijke, felle kleuren.

Vraag naar een vrijblijvende kennismaking

Neem contact op door het online contactformulier in te vullen. Vraag vandaag nog naar een vrijblijvende kennismaking en wij komen graag met u in contact over de aanleg van een spray park of ander soort verrijking van uw zwembad. Benieuwd naar onze producten of diensten? Kijk gerust eens rond op onze website en bekijk het assortiment waterspeeltoestellen, onderdelen en objecten die u in uw zwembad of waterspeeltuin kunt plaatsen.