Zoeken Menu

Wat komt er kijken bij een zwembadrenovatie?

Wanneer het seizoen voorbij is of juist moet gaan beginnen is het tijd om ook het zwembad eens aan te pakken. Misschien kan uw zwembad opnieuw betegeld worden of hebben de toestellen een likje verf nodig? Ook kan het zijn dat de speeltoestellen niet helemaal up to date zijn of slijtage vertonen. Hoe dan ook: een zwembadrenovatie is soms echt noodzakelijk. Maar hoe pakt u dat aan en wat komt er zoal kijken bij een zwembadrenovatie? In dit nieuwe blog leggen wij graag aan u uit op welke punten u zoal moet letten als u een zwembadrenovatie wil laten uitvoeren.

 

Dieren-in-het-zwembad-zijn-een-leuke-toevoeging.jpg

Een plan en ontwerp

Als u er inderdaad voor kiest om een zwembad door een professional te laten renoveren, dient er op tijd een plan te worden gemaakt. Heeft u al een bepaald idee in gedachten? Dan horen wij dat graag. Hoe meer er inmiddels bekend is, hoe sneller en efficiënter er te werk gegaan kan worden. Denk daarbij aan de maximale en minimale afmetingen, beschikbare ruimte en ook het beschikbare budget. Onze ontwerpers werken altijd in samenspraak met uw voorkeuren en plannen.

Inrichting

Vervolgens gaan onze ontwerpers aan de slag met de inrichting van uw zwembad. Waar moet welk toestel komen en waar komen de aansluitingen voor waterfonteinen? Gedurende deze projectfase wordt u op een professionele en adequate manier op de hoogte gehouden over de voortgang. Benieuwd naar die inrichting? Bij Pooljoy hebben we een breed assortimenten verschillende waterspeeltoestellen, glijbanen en bijzondere accessoires.

Maak-van-uw-zwembad-weer-een-plek-vol-speelplezier.jpg

Vervanging en vernieuwing

Ook de technische kant van het zwembad kan aan vervanging toe zijn. Werken alle goten en afvoerputjes nog goed? En wat te denken van de pomp om vers en gebruikt water aan- of af te voeren? Bij een zwembadrenovatie worden ook deze vitale onderdelen van het zwembad gecontroleerd en eventueel vervangen. Ook de speeltoestellen of andere toevoegingen zoals decoraties kunnen een likje verf krijgen of een nieuwe laag polyester. 

Aanleg

De aanleg en renovatie van uw nieuwe zwembad of waterspeeltuin wordt vervolgens uitgevoerd aan de hand van het ontwerp. Wij raden het u aan om op tijd een afspraak te maken om uw zwembadrenovatie uit te laten voeren. Kosten en duur van de werkzaamheden zijn immers geheel afhankelijk van de grootte van het project. Kortom: een zwembadrenovatie is écht maatwerk.  

Zwembadrenovatie uitvoeren? Neem contact op

Pooljoy is een ervaren bedrijf in het renovatie en onderhoud van zwembaden. Ook wanneer u al een idee heeft voor het aanpakken van uw zwembad of waterspeeltuin bent u bij ons dus aan het juiste adres. Samen met u kijken wij naar de mogelijkheden. Wilt u meteen een geheel nieuw zwembad of wilt u slechts enkele onderdelen vervangen? In samenspraak met u maken wij aan de hand van uw voorstel een planning en gaan aan de slag. Meer weten? Neem gerust eens contact op met Pooljoy. Onze medewerkers staan graag voor u klaar om van uw zwembad of waterspeeltuin een spetterend succes te maken.