Zoeken Menu

Wie kan een zwembad renovatie uitvoeren?

Een zwembad renovatie wordt doorgaans in de wintermaanden uitgevoerd. Daar zit enige logica achter: tijdens de wintermaanden wordt een (buiten)zwembad minder gebruikt dan in de zomer. Omdat er dan weinig bezoekers zijn, willen veel campingeigenaren, zwembadhouders of de directie van een vakantiepark dat hun zwembad tiptop in orde is als het zwemseizoen weer van start gaat. Maar wie kan een zwembad renovatie eigenlijk uitvoeren? In ons nieuwe blog vertellen wij dit graag aan u en geven u bovendien enkele praktische tips en meer.

Wij-ontwerpen-tal-van-waterspeelobjecten.jpg

Schakel altijd een professional in!

Lang hoeft u niet te zoeken: Pooljoy is de specialist in zwembad renovaties! We hebben al vele campings, zwembaden en vakantieparken mogen helpen bij het renoveren van hun zwembaden. Belangrijk hierbij is ons oog voor maatwerk en details. Een zwembad is namelijk altijd uniek en vergt telkens weer een andere aanpak. Gelukkig beschikken we over vakmensen die gespecialiseerd zijn in dit speciale maatwerk en het herstellen van polyester objecten. Niet alleen oogt uw zwembad weer als nieuw, u bent ook verzekerd van de veiligheid van uw bezoekers. Onze objecten en diensten worden namelijk uitgebreid gekeurd en getest.

Voor wat voor werkzaamheden kunt u ons inschakelen?

Kan uw zwembad wel een opknapbeurt gebruiken? Mooi. Pooljoy helpt u graag met allerhande klussen. Hoewel u deze soms zelf uit kunt voeren, valt het in de meeste gevallen aan te raden om een professionele renovatie uit te laten voeren. Een greep uit onze diensten: 

  • Nieuwe speeltoestellen: is uw zwembad verouderd en wilt u het weer populair maken bij de jonge én oude bezoekers? Een vernieuwd speelveld, nieuwe waterspeeltoestellen, leuke dierfiguren of een heus spray park kunnen wonderen doen. En wat te denken van een opvallende vuurtoren of stoer interactief piratenschip
  • Onderhoud: ook zorgen we ervoor dat, wanneer u al een goedlopend zwembad heeft, dat alles het goed blijft doen. We voeren achterstallig en jaarlijks onderhoud uit zoals het opknappen van schilderen verbleekte speeltoestellen en het vervangen en of bijwerken van versleten glijbaandelen. Maar ook kunnen wij uw oude zwembadroosters vervangen. Pooljoy zorgt ervoor dat uw zwembad weer veilig en opgefrist het nieuwe seizoen tegemoet gaat.

Schakel onze service in

Zorg dat uw zwembad voordat het seizoen weer helemaal in orde is en neem vandaag nog contact op met Pooljoy. We komen graag bij u langs om alvast een kijkje te nemen. Zo kunnen we een goede inschatting maken van de mogelijke herstelwerkzaamheden en uiteraard de kosten. Neem voor een afspraak contact met ons op via het contactformulier op de website; dan gaan we graag met u in gesprek!