Zoeken Menu
Zwembadrenovatie

Zwembadrenovatie campings

Pooljoy is ervaren in samenwerkingen in de campingbranche. Campings kunnen immers veel profiteren van gethematiseerde zwembaden, splash areas en andere zomerse waterpret. Dit zorgt niet alleen voor meer pret voor uw gasten en uzelf, maar ook voor een vrolijker aanzicht van de camping door het vrolijke kleurgebruik en de geluiden van waterplezier in de verte. Dit resulteert in betere recensies, mond-op-mond reclame, tags in foto’s op social media en dus meer zichtbaarheid en tevreden gasten voor u! De families met kinderen zullen niet meer van uw campings weg te slaan zijn!

Ervaring met zwembadrenovatie voor campings

Met ruim 20 jaar ervaring in de branche weten wij als geen ander wat recreatief waterplezier is. En wij werken erg graag samen met campings! Onze services bestaan onder andere uit het ontwerpen, produceren en installeren speelelementen en speeltoestellen voor in het water. Ons assortiment bestaat onder andere uit:

U kunt ons inschakelen voor kleine klussen zoals het installeren van enkele speeltoestellen. Maar wij werken ook graag aan grote projecten zoals het thematiseren of renoveren van een zwembad. Tevens kunt u bij ons terecht voor het behoud van uw waterpretelementen.

Maak uw camping nóg leuker!

Zelfs een simpel kikkerbadje krijgt zo veel meer potentie en aantrekkingskracht door het toevoegen van een speelelement of -toestel. De toevoeging van kleuren en spetterende geluiden zorgen voor leven in uw zwemparadijs. Waterspeeltuinen en spray parks doen het ook altijd goed. En vergeet niet dat zelfs een dieper zwembad voor volwassenen opgeleukt kan worden met de juiste elementen, zoals bijvoorbeeld zwembadmeubilair. Zorg dat u uw gasten de vakantie van hun leven kan bieden op uw campings en lever ze een onvergetelijke speelervaring in het zwembad!

Neem vrijblijvend contact op

Bent u geïnteresseerd in het verbeteren van de kwaliteit van uw campings doormiddel van het toevoegen van water speelelementen? Kan uw peuterbad profiteren van een aantal dierfiguren en een peuterglijbaan? Of heeft u interesse in een stoer piratenschip of een spray park? Met onze producten wordt waterpret in uw zwembad nóg leuker! Zorg ervoor dat uw gasten volgend jaar weer terugkomen. Neem vrijblijvend contact op met Pooljoy om de mogelijkheden te bespreken.