Zoeken Menu
Zwembadrenovatie

Zwembadrenovatie gemeente zwembaden

Pooljoy werkt graag met u samen aan de aankleding van gemeente zwembaden. U weet als eigenaar als geen ander hoe belangrijk het is om een gemeente zwembad zo aantrekkelijk mogelijk te maken, zodat mensen blijven terugkomen. Het zal u ongetwijfeld genoegen doen wanneer uw gasten plezier hebben en regelmatig komen zwemmen. Wanneer u kiest voor een samenwerking met Pooljoy, dan wordt uw zwembad gegarandeerd omgetoverd tot een kleurrijke omgeving met veel ruimte voor waterpret voor jong en oud.

Waterpret na zwembadrenovatie in gemeente zwembaden

Er zijn vaak meerdere zwembaden in de omgeving en daarom moet u er alles aan doen om de concurrentie een stap voor te blijven. De beste manier om ervoor te zorgen dat de mensen blijven komen, is door het uiterlijk en de beleving zo optimaal mogelijk te maken. Wat een zwembad leuk en aantrekkelijk maakt is een thema, kleurgebruik en bezigheden voor de allerkleinsten. Wat is er leuker dan een gemeente zwembad met glijbanen, zwembadmeubilair, shooters en dierfiguren?

Wat hebben wij te bieden?

Waterspeeltoestellen van alle leeftijden, van volwassenen en oudere kinderen tot aan de alerkleinsten: Pooljoy levert en installeert de leukste waterspeeltoestellen. Waar nodig verzorgen wij ook graag maatwerk toestellen. Wij hebben jarenlange ervaring met het produceren en installeren van peuterglijbaantjes, peuterbaden, spray parks, dierfiguren (inclusief handpomp), shooters en andere waterelementen die de pret vergroten. Tevens verzorgen bij grote renovaties en projecten. Zo kan uw gemeente zwembad compleet uniek en gezellig worden gemaakt. Ons assortiment is erg uiteenlopend, waaronder:

Onze producten zijn allemaal volledig goedgekeurd en gecertificeerd door het Keurmerkinstituut volgens de Europese Normen. 

Professionele samenwerking met gemeente zwembaden

Bij Pooljoy hebben wij ervaring met renovaties en aankleding van gemeente zwembaden. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten betrokken worden bij het ontwerp, zodat alles naar wens is. Een goede klantrelatie en wederzijds vertrouwen waarderen wij uiteraard heel erg. Bij interesse kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. We kunnen dan uw plannen doornemen en kijken wat wij voor u kunnen betekenen.