Zoeken Menu
Zwembadrenovatie

Zwembadrenovatie hotels

Bij Pooljoy werken wij graag samen met hotels om de zwembaden aan te kleden. Als u de eigenaar bent van een hotel, dan weet u waarschijnlijk als geen ander hoe belangrijk het is om uw accommodatie zo aantrekkelijk mogelijk te maken. U wilt gasten aantrekken en deze zo tevreden mogelijk maken zodat ze positieve recensies delen en wellicht zelfs terugkomen in de toekomst. Het zal u dan ook veel genoegen doen om uw gasten te zien genieten. Pooljoy verzekert u van een prachtige en kleurrijke omgeving van het zwembad van uw hotel, zowel binnen als buiten. 

Aantrekkelijke zwembadrenovatie in hotels

De meeste hotels hebben meestal wel een zwembad. U moet dus manieren zoeken om uw zwembad aantrekkelijker te maken dan die van de concurrent. Gasten spenderen over het algemeen namelijk veel tijd aan het zwembad en vinden het dus belangrijk dat deze er aantrekkelijk en verzorgd uit ziet. Wat een zwembad echt leuk maakt is een thema, veel kleur, en genoeg bezigheden voor de kleintjes. Denk aan shooters, glijbanen, dierfiguren en zwembadmeubilair. Waterpret is leuk voor jong en oud!

Waterpret in hotels

Pooljoy levert en installeert waterspeeltoestellen voor grote kinderen en voor de allerkleinsten. Daarnaast leveren wij ook maatwerk indien gewenst. Denk dan aan kleurrijke dierfiguren (eventueel inclusief handpomp), peuterglijbaantjes, peuterbaden, spray parks en ook diverse accessoires die de waterpret versterken. Onze services variëren van produceren, ontwerpen en installeren van losse water speelelementen tot grote renovaties en projecten. Zo kunt u, ondanks dat wij vaak met hotels samenwerken, het zwembad van uw hotel helemaal uniek en gethematiseerd maken! 

Wij hebben een uiteenlopend assortiment voor de inrichting van openbare zwembaden, zoals die van hotels. Onze producten zijn volgens de Europese Normen volledig goedgekeurd en gecertificeerd door het Keurmerkinstituut. Een overzicht van ons assortiment:

Professionele samenwerking met hotels

Bij Pooljoy zijn we ervaren met het werken met hotels. De klant staat ten allen tijden voorop en wij denken mee om een ontwerp te bedenken wat voor u de beste investering is. Wij bouwen graag een goede klantrelatie op en waarderen wederzijds vertrouwen.  Bent u geïnteresseerd in een samenwerking tussen Pooljoy en uw hotels? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden rustig te bespreken.