Zoeken Menu
Zwembadrenovatie

Zwembadrenovatie vakantieparken 

Bij Pooljoy beschikken wij over een uiteenlopend assortiment waterspeelelementen. Een ideale aanvulling voor uw vakantiepark. Wij hebben veel ervaring met samenwerkingen met vakantieparken. Een vakantiepark is immers niet compleet zonder gethematiseerde zwembaden en andere waterelementen. Dit draagt bij aan de beleving van de gasten, het spelenderwijs bezighouden van de kinderen en zo indirect dus ook aan uw recensies. Daarnaast geeft het uw vakantiepark een gezelliger en vrolijker aanzicht, waardoor het een stuk aantrekkelijker wordt. De foto’s worden kleurrijker en door de positieve ervaringen van de gasten zult u ook gaan profiteren van mond-op-mond reclame en tags in foto’s op social media. Kortom: meer zichtbaarheid en naamsbekendheid voor uw vakantieparken! Zorg ervoor dat uw gasten volgend jaar weer terugkomen en wellicht zelfs vrienden meenemen.

Samenwerken aan zwembadrenovatie voor vakantieparken

Wij weten als geen ander hoe waterpret volmaakt kan worden doormiddel van waterspeelelementen. Met onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om een zwembad of spray park helemaal naar wens in te richten. Samenwerkingen met vakantieparken vinden wij altijd fijn, want daar zijn oneindig veel mogelijkheden. Onze services bestaan onder andere uit het maken van een ontwerp, het produceren ervan en tot slot het installeren van alle speelelementen en speeltoestellen in het water. Een indruk van onze favoriete toepassingen:

Kleine klussen zoals bijvoorbeeld het toevoegen van een enkel speeltoestel verzorgen wij met plezier. Tevens werken wij graag aan grote projecten. Denk aan thematisering of renovatie van een zwembad wat niet meer van de tijd is. Ook voor het behoud van speelelementen kunt u ons inschakelen. 

Maak uw vakantiepark onvergetelijk

Een waterelement of speeltoestel verandert zo veel in de sfeer van een zwembad of waterspeelplaats. De details zetten de sfeer immers. En onze toestellen zijn meer dan alleen details: ze voegen vrolijkheid en kleur toe aan het geheel, zorgen voor oneindige waterpret voor jong en oud en verbeteren de sfeer van een vakantiepark aanzienlijk. Een vakantiepark voelt niet hetzelfde zonder het geluid van spetterend water en plezier. Bezorg ook uw gasten een onvergetelijke speelervaring in het zwembad!

Interesse?

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor uw vakantieparken? Is uw zwembad toe aan renovatie en wilt u uw jonge gasten voorzien van eindeloze waterpret en kleurrijke speeltoestellen? Neem vrijblijvend contact op met Pooljoy. Wij nemen de mogelijkheden graag met u door.